Nekroskop: Dotek

kategorie: Knihy - fantastika Horory, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Brian Lumley
Obálka Bob Eggleton
Cyklus Nekroskop 14
Vydavatel Polaris
EAN 9788073321628
Formát 12,8 x 20,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 416
Rok a pořadí vydání 2010 (první)
POZOR: Poslední kusy, které jsou více či méně opotřebované z distribuce!

Aby vyzkoušela Boží moc, rozhodne se trojice šílených mimozemšťanů napáchat tolik zla, aby je sám Bůh musel zastavit. Už zničili svou rodnou planetu i s celou její sluneční soustavou a většinou své vlastní rasy. Jejich dalším cílem je - Země!
Nádavkem k technologii tak vyspělé, že se o ní lidstvu může jenom zdát, vládnou tři Mordri jedinečnou schopností měnit jediným dotekem navždy kůži, kosti a svalstvo živých bytostí. Tento mocný dotek, dříve využívaný výhradně k uzdravování, slouží třem Mordri jako zbraň, s jejíž pomocí doslova obracejí lidi naruby a mění je před očima jejich milovaných v obludy nebo základní protoplazmu.
Scott St. John truchlí nad bolestnou smrtí své milované ženy, když je zasažen zlatou šipkou fragmentu duše Harryho Keogha, původního nekroskopa, a získá moc, kterou ani nedokáže pochopit. Brzy poté se všude začne setkávat s tajemnou půvabnou ženou, která se mu snaží něco sdělit, pokaždé však zmizí dřív, než může svoje varování dokončit. A Scottovi se začne zdát o velice neobvyklém vlkovi, který jej prosí lidskou řečí, aby jej zachránil, než dorazí lovci.
Duch Harryho Keogha a jeho nositel, telepatický vlk a mimozemská dívka, která ještě není připravena odejít za svou rasou na věčnost, se musí spojit, aby porazili tři neuvěřitelně mocné stvůry pod jejichž dotekem doslova odpadává maso z kostí.