Captain America Omnibus - kniha první

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
711 Kč
(sleva 10.00%)
790 Kč


VYPRODÁNO

Autor Ed Brubaker
Kresba Steve Epting, Michael Lark, John Paul Leon, Tom Palmer, Mike Perkins
Obálka neuvedeno
Překlad Richard Klíčník
Cyklus Kapitán Amerika 01
Svět Captain America
Série Omnibus
Vydavatel BB art
EAN 9788073819392
Formát 16,3 x 23,8 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 312
Rok a pořadí vydání 2011 (první)
Život jedné legendy.
Smrt jednoho snu.

Příběh Eda Brubakera zachycuje strhujícím způsobem všechno, co byste měli vědět o hrdinovi jménem Captain America. V tomto prvním svazku ze dvou naleznete třináct sešitů dnes již legendárního komiksu a příběh tajemného Zimního vojáka osvětlující další legendu, kterou Brubaker na stránkách svého opusu stvořil.
Politické intriky, heroické akce, čisté dobrodružství a ohromující kresba Steva Eptinga, Michaela Larka Mika Perkinse a dalších, to vše dělá z Captaina Ameriky nevídaný komiks. A vy můžete být u toho.

Captain America patří k nejznámějším hrdinům marvelovského vesmíru, přesto byl u nás dlouho přehlížen, protože jeho americký patriotismus tak nějak vyšel z módy. Pak ale přišel Ed Brubaker se svým příběhem, který zásadně proměnil černobílé vnímání bojovníka oblečeného do vlajky z hvězd a pruhů. Steve Rogers přišel o všechno. O svůj původní život v okamžiku, kdy byl sestřelen nacisty a na desítky let zamrzl do kostky ledu. O ten nový v okamžiku, kdy se rozpadl tým Avengers. Když v už tak obtížné situaci uprchne z vězení Rogersův životní nepřítel Red Skull, začínají Captainovi Amerikovi povolovat nervy. A to ještě netuší, že se z hrobu chystá povstat duch z dávné minulosti…

Ed Brubaker dal čtenářům úplně nového Captaina Ameriku, který je mnohem přijatelnější než jeho původní podoba. Jeho hrdina se musí vyrovnávat nejen s jinou dobou, v níž se ocitl, ale také s minulostí. Druhá světová válka totiž skončila všude kromě jeho hlavy. Pokud se vám Captain líbil v Ultimates, tady si ho zamilujete.