Ztracená říše

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Clive Cussler, Grant Blackwood
Obálka neuvedeno
Překlad Zdeněk Hofmann
Cyklus Sam a Remi Fargovi 02
Svět Agentura NUMA
Vydavatel BB art
EAN 9788074611506
Formát 15,9 x 23,5 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 342
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Divoký závod lovců pokladů – trestem za prohru je smrt

Při potápění u břehů Tanzánie Sam a Remi Fargovi, hrdinové knihy Spartský poklad, narazí na zvon ze ztracené konfederační lodi. Začnou po lodi pátrat – a netuší, že o její nalezení má enormní zájem i mnohem mocnější protivník. Vládnoucí mexická strana, ultranacionalistická Mexica Tenochca, chce loď získat, protože obsahuje tajemství, které by ji mohlo naprosto zničit.
Od Tanzánie a Zanzibaru do deštných pralesů Madagaskaru a přes Indický oceán do Indonésie až k místu legendární erupce sopky Krakatoa se rozbíhá divoký závod Fargových a jejich protivníků – ale zvítězit v něm může jen jeden z nich. A trestem za prohru je smrt.

Sam a Remi Fargovi, hrdinové knihy Spartský poklad, se vracejí v tomto výjimečném novém dobrodružství od předního autora bestsellerů.

Clive Cussler ve strhujícím thrilleru Spartský poklad představil plně v cusslerovské tradici manželský tým lovců pokladů, Sama a Remi Fargovy. V tomto jejich novém elektrizujícím dobrodružství učiní Fargovi překvapivý objev, kvůli jehož utajení je mnoho lidí ochotných i zabíjet…
Při sportovním potápění u břehů Tanzánie Sam s Remi narazí na předmět ze ztracené konfederační lodi. Jistá anomálie předmětu je podnítí k pátrání po záhadě – to ale netuší, že je o tento případ má enormní zájem i mnohem mocnější protivník. Vládnoucí mexická strana, ultranacionalistická Mexica Tenochca, usiluje tento předmět najít, protože obsahuje tajemství, které by ji mohlo naprosto zničit.
Od Tanzánie a Zanzibaru do deštných pralesů Madagaskaru a přes Indický oceán do Indonésie až k místu legendární erupce sopky Krakatoa v roce 1883 začíná divoký závod Fargových a jejich protivníků – ale zvítězit v něm může jenom jeden z nich. A trestem za prohru je smrt.
Ztracená říše, plná oslňujícího ohňostroje napětí a dech beroucí akce, tak typických pro Cusslerovy knihy, je fascinujícím novým románem od velmistra dobrodružných příběhů.