Simpsonovi / Futurama: Propletená lapálie

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
538 Kč
(sleva 10.00%)
598 Kč


VYPRODÁNO

Autor Ian Boothby
Kresba James Lloyd
Obálka Matt Groening
Překlad Věra Petrášová
Svět Simpsonovi, Futurama
Vydavatel Jota
EAN 9788074621376
Formát 19,8 x 28,6 cm, vázaná + box
Počet stran 208 + 32
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Bender vs. Homer? Tak to je nářez!

Co by se stalo, kdyby se posádka Planet Expressu a obyvatelé Nového New Yorku potkali se Simpsonovými a obyvateli Springfieldu… a jak je to vůbec možné? Přicházejí Simpsonovi plní Futuramy! Futurama zaplavená Simpsonovými! Účinkují: zlí mozkové, mimozemšťané s laktózovou intolerancí, obří klubko vlny, létající auta, záměny identity, ovládnutí světa, tkanivo reality roztrhané na kusy, myslící planeta sbírající komiksy, Deweyův desetinný systém, meloun samojed, otrokářství, vesmírní piráti, mocí posedlí upíři, bitvy superhrdinů, nelichotivé spodní prádlo, šílená věda, která se vymkla kontrole a mnohem, mnohem víc!

Toto je sága, na kterou jste čekali! Příběh tak velký, tak ambiciózní a tak strhující, že se musí rozložit na 208 stran velkého formátu, kde najdete pohromadě nové příběhy, mezihry, úvodní skici, grafické návrhy postav a galerii plakátů od předních talentů komiksové grafiky, jako jsou Alex Ross, Sergio Aragonés, Geof Darrow, Kyle Baker, Peter Kuper a Bernie Wrightson a další.
Hledáte konvergenci trhání reality, cestování časoprostorem a to vše v intergalaktickém měřítku? Přesně to jsou Simsonovi versus Futurama a jejich Propletená lapálie! Zábava od začátku až do konce!

Obsahuje bonusový reprint komiksu SIMPSONOVI č. 1 - zažijte znovu devadesátá léta s úplně prvními Simpsonovými! - (POZOR: Oba příběhy z tohoto sešitu vyšly společně s dalšími v knize Simsponovi: Komiksové extrabuřty. - pozn. knihkupectví Seqoy)

Další obrázky