DMZ: Palba do vlastních

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Brian Wood
Kresba Riccardo Burchielli, Nathan Fox, Viktor Kalvachev, Kristian Donaldson
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus DMZ 04
Vydavatel BB art
EAN 9788074611599
Formát 17,1 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 128
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
„Válka ROZPOUTANÁ přímo tady, v týhle zemi? Ty ŠÍLENCI Z MILICÍ sice nabírali KAŽDÝHO, kdo jim přišel pod ruku – ale tak daleko to určitě zajít NEMOHLO… NĚKDO by tomu přece zabránil… NO ŽE JO?“
NEW YORK… též známý jako Země nikoho, se ocitl uprostřed druhé americké občanské války. Nezkušený fotoreportér Matty Roth je na místě a slouží jako osamělý hlas zdejších obyvatel zoufale zápasících o přežití uprostřed nejnebezpečnější válečné zóny celé planety.
V příběhu PALBA DO VLASTNÍCH Roth nepříliš nadšeně souhlasí, že pro Liberty News uskuteční rozhovor s řadovým vojákem americké armády, který stojí před soudem obviněný z masakru uvnitř DMZ. Kdo mu vydal rozkaz? Jak vysoko v rámci velitelské struktury to sahá? Kdo je skutečně zodpovědný? Čím hlouběji Matty proniká, tím víc špíny nachází. Budete svědky vyprávění o vzniku DMZ z pohledu chlapce, který přišel ze Středozápadu a vkročil přímo do své nejhorší noční můry.
Autor scénáře Brian Wood a výtvarník Riccardo Burchielli předkládají čtenářům DMZ hořký a upřímný zákulisní pohled na obě strany hrůz moderní války. I díky přispění hostujících výtvarníků Nathana Foxe, Viktora Kalvacheva a Kristiana Donaldsona je PALBA DO VLASTNÍCH dosud nejdrtivějším a nejvíce šokujícím dílem celé série.