Až na popel

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery, Novinky
224 Kč
(sleva 10.00%)
249 Kč


VYPRODÁNO

Autor John Connolly
Překlad Martin Verner
Cyklus Charlie Parker 10
Vydavatel BB art
EAN 9788074612152
Formát 15,2 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 352
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Randall Haight má tajemství: jako teenager spolu s kamarádem zavraždil čtrnáctiletou dívku. Teď má možnost začít nový život. Žije v malém městě v Pastor Bay ve státě Maine. Nečekaně se objevuje někdo, kdo ví o jeho provinění. Trýzní Randalla anonymními vzkazy, vyhrožuje, že odhalí jeho kriminální minulost. Randall chce, aby mu soukromý detektiv Charlie Parker pomohl.
V Pastor Bay ale shodou okolností zmizí čtrnáctiletá dívka. Také její rodina má tajemství, které se snaží úporně chránit. Charlie Parker se musí pokusit rozplést síť klamů a lží, do nichž je vtažena policie, FBI, člen gangu Tommy Morris i samotný Randall Haight.

Parkerův úkol se ukáže ještě složitější – Randall Haight totiž neříká pravdu…

Další titul z pera Johna Connollyho ze série detektivní románů se soukromým detektivem Charliem Parkerem patří mezi nejlepší americké díla ve způsobu, jak nakládá s druhým plánem. Děj se odehrává v jako obyvkle v Maine, v nehostinném a nepřátelském místě zvaném Pastor’s Bay, kde se Parker cítí jako ryba ve vodě…
Best Novels Review

"John Connolly bývá srovnáván se Stephenem Kingem, protože i v jeho románech se objevují prvky nadpřirozena – ale Connolly je hvězdou, která plane vlastní září. Tenhle irský spisovatel představil v nejlepší formě nejen svého detektiva Charlieho Parkera, ale i sebe – titul Až na popel je dalším úžasným dílem."
Sun

"Connolly mistrně kombinuje různé dějové zápletky… neustále jste napjatí a lehce se přitom třesete hrůzou… Connolly nabízí přesně to, co od něho čtenáři očekávají: mrazení v zádech, podmanivě záhadný příběh i pár vtipů, … jen málo spisovatelů se mu v tomto ohledu vyrovná."
The Sunday Times