Kniha hrůzy

kategorie: Knihy - fantastika Horory, Novinky
323 Kč
(sleva 10.00%)
359 Kč


VYPRODÁNO

Autor Stephen Jones, Stephen King, Caitlín R. Kiernanová, Peter Crowther, Angela Slatterová, Brian Hodge, Dennis Etchison, John Ajvide Lindqvist, Ramsey Campbell, Robert Shearman, Lisa Tuttleová, Reggie Oliver, Michael Marshall Smith, Elizabeth Handová, Richard Christian Matheson
Obálka Les Edwards
Překlad Milan Žáček
Série Edice Noir 07
Vydavatel Laser
EAN 9788071933618
Formát 15,2 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 360
Rok a pořadí vydání 2012 (první)
Nezhasínejte světla… a pokud budete mít dost odvahy, otevřte tyto stránky a odhalte mrazivé lahůdky, které vás očekávají na stránkách Knihy hrůzy.
Stephen Jones, nejuznávanější současný britský editor v hororovém žánru, shromáždil díla mistrů hrůzostrašné literatury v antologii klasických krváků a moderní morbidnosti. Na těchto stránkách na vás čekají ti nejúspěšnější a nejzajímavější autoři současného hororu a temné fantastiky s výběrem povídek, jež staví na odiv bohatou rozmanitost našeho oblíbeného žánru, od klasického pulpového stylu přes současnější psychologické pojetí až k nejaktuálnějším trendům makabrozity, a při jejichž čtení se budete úzkostně dívat přes rameno, do skříní nebo pod postel.
Kniha hrůzy je antologie dosud nikdy nevydaných povídek a novel autorů rozkrývajících tajemství Temné strany, mezi nimiž najdete Stephena Kinga, Johna Ajvide Lindqvista, Ramseyho Campbella, Michaela Marshalla Smithe, Elizabeth Handovou, Caitlin R. Kiernanovou, Richarda Christiana Mathesona, Lisu Tuttleovou a další.