Neuhnu z cesty

kategorie: Knihy - beletrie Historické
180 Kč
(sleva 10.00%)
200 Kč


VYPRODÁNO

Autor Jenny Nowak
Vydavatel Netopejr
EAN 9788087044551
Formát 21 x 14,8 cm
Počet stran 145
Nedávný boj o prezidentské křeslo, jenž ze začátku snad ještě mohl připomínat čestný souboj duelantů, kteří kolem sebe krouží se zbraněmi, snaží se jeden druhého zasáhnout a zvítězit, ale dodržují pravidla čestného souboje,
se překvapivou rychlostí zvrhl v bitku, kde jedna strana nejenže bojovala nepovolenými zbraněmi, ale létaly i tvrdé údery pod pás; některé bohužel tak drtivé, že následky se projevují ještě dnes, v další volbě, před kterou nyní stojíme.
A právě proto jsme se rozhodli o tom všem promluvit, právě proto vznikla tahle kniha.
V nejrůznějších médiích už toho sice zaznělo až dost, ale právě pro to množství překrývajících se a mnohdy zcela rozporných a nepravdivých informací, kterých se čtenářům, divákům či internetovým uživatelům dostávalo,
zde stručně a přehledně mapujeme cestu Karla Schwarzenberga od samého počátku kampaně přes její nejzajímavější události až po vyhlášení výsledků druhého kola prezidentské volby (a ještě o kousek dál).

Jenny Nowak
je autorkou celé řady knih, převážně románů s historickým pozadím. Literatuře se věnuje profesionálně, mimo jiné i jako redaktorka. Žije a pracuje v Praze.