Krvavé evangelium

kategorie: Knihy - beletrie Thrillery, Novinky
314 Kč
(sleva 10.00%)
349 Kč


VYPRODÁNO

Autor James Rollins, Rebecca Cantrellová
Obálka neuvedeno
Překlad Zdeněk Hoffman
Cyklus Sangvinisté 01
Vydavatel BB art
EAN 9788074614354
Formát 15,8 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 424
Rok a pořadí vydání 2013 (první)
Zemětřesení u izraelské Masady zabije stovky lidí a odhalí hrobku v srdci hory. Trio vyšetřovatelů – vojenský forenzní expert seržant Jordan Stone, kněz z Vatikánu otec Rhun Korza a brilantní archeoložka doktorka Erin Grangerová – přilétají prozkoumat děsivý objev, podzemní chrám ukrývající ukřižované tělo mumifikované dívky.
Po brutálním útoku na naleziště však musí trojlístek uprchnout a vypukne závod o to, kdo dřív najde předmět kdysi ukrytý v sarkofágu hrobky: knihu prý napsanou vlastnoručně Ježíšem Kristem, která má obsahovat tajemství jeho božství. Nepřítel, který je pronásleduje, ovšem není jako ostatní, jde o moc prastarého zla, které ovládá vůdce s neúměrnými ambicemi a nevypočitatelnou lstivostí.
V rozpadající se hrobce, ve vznešených chrámech i v podzemním úkrytu nacistů musí Erin se svými dvěma společníky vynaložit všechny síly k tomu, aby Krvavé evangelium nepadlo do nepravých rukou. S podporou utajeného katolického řádu sangvinistů se trojice snaží uspět v boji, který trvá už tisíce let, od doby, kdy Kristus přinesl svou zázračnou oběť i pro ty, kdo by jinak byli na věky zavrženi.