Pohádky pro neposlušné děti

kategorie: Knihy - fantastika Pro mládež, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor Dušan Taragel
Obálka Jozef Gertli Danglár
Ilustrace Jozef Gertli Danglár
Překlad Miroslav Zelinský, Kristýna Zelinská, Johana Zelinská
Vydavatel Host
Formát 17,2 x 23,6 cm, vázaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2014 (druhé rozšířené)
„Pokud nechcete, aby vás děti přivedly do hrobu, přečtěte si tuto knihu.“ Profesor Hermann Kostižer, specialista na boj s dětskou neposlušností.
Máte doma dítě, co se dloubá v nose, je zapomnětlivé, lenivé, lakomé nebo hubaté? Hledáte dobrou polepšovnu, která vaše dítě zachrání před celoživotní neposlušností? Už nehledejte. Z této knihy se vaše dítě konečně dozví, co ho čeká, když bude neposlušné!
Legendární slovenský bestseller, který má tisíce nadšených fanoušků, ale také stejně mnoho odpůrců, vychází v novém českém překladu a s novými doplněnými ilustracemi. Pohádky o dětech, které jsou postižené různými druhy neposlušnosti, plné černého humoru a neobyčejných strašidel, vyvolávají ve spojení s Danglárovými ilustracemi hurónský smích dětí, ale i rodičů.
Kniha se stala oblíbenou dětskou četbou a suverénně vede jako nejčtenější knížka na školních recitačních a interpretačních soutěžích. Vyšla v krátké době ve čtyřech vydáních, byla přeložena do polštiny a češtiny (Albatros 2002) a inspirovala několik divadelních dramatizací na Slovensku i v České republice. Českou verzi na CD načetla Aňa Geislerová.
Pohádky pro neposlušné děti a jejich starostlivé rodiče jsou v novém rozšířeném vydání a v nové typografické úpravě připraveny pro novou generaci malých neposluchů a jejich zoufalých rodičů a jsou zaručenou pedagogicko-výchovnou pomůckou posledníinstance s úspěšností 97,3 procent.
Nové rozšířené vydání!
Čtrnáct pohádek + pomocný slovník + test neposlušnosti + přesvědčovací argumentář.