Válka starého muže: Rozkol

kategorie: Knihy - fantastika Science fiction, Novinky
305 Kč
(sleva 10.00%)
339 Kč


VYPRODÁNO

Autor John Scalzi
Obálka John Harris
Překlad Adéla Kulová
Cyklus Koloniální války 05
Vydavatel Classic
EAN 9788074790393
Formát 10,8 x 17,7 cm, brožovaná
Počet stran 480
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
Koloniální unie umožnila člověku dosáhnout hvězd. Díky planetě Zemi měla téměř neomezený přísun nových vojáků, kteří bojovali za rozšíření lidského vlivu ve vesmíru, a kolonistů, kteří osídlovali nové světy. Země však tento vztah přerušila a lidstvo je nyní rozdělené. Koloniální unie stojí před zhroucením... a lidstvo jako celek čelí možnému zániku.
Posádka diplomatické koloniální lodi Clarke je zvyklá dostávat ty nejhorší úkoly. Když však těsně před citlivou misí zmizí špičková diplomatka i se svým týmem, je právě druhořadý diplomatický tým z lodi Clarke povolán, aby důležitá jednání dovedl do zdárného konce, nebo skončil jako obětní beránek v možném válečném konfliktu, který hrozí v případě neúspěchu.
Velvyslankyně Ode Abumweová, příslušník Koloniálních obranných sil Harry Wilson a celý jejich tým výzvu přijímají, a ocitají se posléze uprostřed politického, diplomatického a vojenského uragánu, který ohrožuje nejen diplomatická jednání s mimozemskými rasami, ale především samotnou budoucnost lidské rasy ve vesmíru...