Bílý oheň

kategorie: Novinky, Knihy - beletrie Thrillery
314 Kč
(sleva 10.00%)
349 Kč

ks   
Autor Douglas Preston, Lincoln Child
Obálka Jan Matoška
Překlad Jana Pacnerová
Cyklus Pendergast 13
Vydavatel BB art
EAN 9788074614798
Formát 16,1 x 23,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 304
Rok a pořadí vydání 2014 (první)
Zvláštní agent Pendergast se ocitá v luxusním lyžařském středisku, kam přijel na pomoc své chráněnce Corrii Swansonové, jež se ocitla ve vážných problémech se zákonem. Pendergast se střetává se žhářem, který zapaluje v horském letovisku luxusní milionářská sídla, přičemž v plamenech nalézají smrt rodiny majitelů – a to nikoli náhodou. Současně řeší Corrie záhadu horníků, které před 150 lety zabil medvěd – ale při zkoumání ostatků narazí na skutečnosti, jež mohou zásadním způsobem ohrozit samotnou existenci lyžařského rezortu a tím i výnosný byznys zdejších podnikatelů.
Douglas Preston a Lincoln Child ani tentokrát nezklamali a předkládají čtenáři napínavou knihu, která se opět čte jedním dechem a bez přeskakování.


„Spletité vztahy a politika malého města, vražda, víc než sto let staré spiknutí, žhářství a detektiv, který je ztělesněním moderního Sherlocka Holmese – to vše dohromady tvoří úchvatný a napínavý příběh.“ (Associated Press)

„Pozoruhodná zápletka, v níž se najde spojení mezi mnohanásobnými vraždami – z nichž některé se odehrály před více než sto lety – utajený příběh Sherlocka Holmese a setkání Oscara Wildea s Arthurem Conanem Doylem; tahle kniha se čte jedním dechem.“ (*/RT Times/*)

„BÍLÝ OHEŇ je ideální pro čtenáře, který se dosud neseznámil se zvláštním agentem Aloyisiem Pendergastem, jedním z nejpozoruhodnějších detektivů současného thrilleru.“ (Steve Berry)