R... jako risk

kategorie: Knihy - beletrie Detektivky
179 Kč
(sleva 10.00%)
199 Kč

ks   
Autor Sue Graftonová
Obálka Robin Brichta
Překlad Jaroslava Kočová
Cyklus Kinsey Millhoneová 18
Vydavatel BB art
EAN 9788073414511
Formát 15 x 21,1 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 336
Rok a pořadí vydání 2005 (první)
Reba Laffertyová se narodila v prominentní rodině jako jediná dcera snad až příliš milujícího otce. Když přišla na svět, bylo Nordu Laffertymu už přes padesát, a zřejmě i proto jí nedokázal nic odepřít. Řadu let jí vysekával z problémů, které občas měla se zákonem, ale pak ji jednou obvinili ze zpronevěry a on tam nebyl, aby jí podal pomocnou ruku, tak skončila Reba v kalifornském nápravném zařízení pro ženy. Propustili ji ve dvaatřiceti, když si odpykala dvaadvacet měsíců ze čtyřletého trestu. Zbytek měla strávit v podmínce. Nordu Laffertymu proto velmi záleželo na tom, aby už nesešla z cesty, aby se držela pěkně doma a nebrala drogy, nepila a neoddávala se hazardu.
Kinsey čekal zdánlivě jednoduchý úkol: dohlížet na Rebu, dokud si zase nezvykne na svobodě a nezařídí si nový život, nedovolit jí, aby porušila podmínku. V lepším případě z toho koukalo pár dnů práce. Nic co by se nedalo zvládnout - mladá dáma svých činů litovala a vypadala celkem sympaticky. A ani ty peníze nebyly k zahození.
Jenže život není nikdy tak jednoduchý, jak to vypadá, a Reba se na svobodě neohřála ještě ani dvacet čtyři hodin, když se přihlásil jeden starý známý...