Vetřelci z Minecraftu

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Pro mládež
179 Kč
(sleva 10.00%)
199 Kč

ks   
Autor Petr Heteša
Obálka Petr Heteša, Věra Mleczková
Ilustrace Petr Heteša
Svět Minecraft
Vydavatel Computer Press
EAN 9788026406983
Formát 14,7 x 20,5 cm, brožovaná
Počet stran 288
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
Další dech beroucí příběh od českého autora, jehož předchozí kniha Zajatci z Minecraftu obsadila žebříčky bestsellerů.

Kluci a holky dobrovolně otvírají knihu, místo aby strávili další odpoledne u počítače. Myslíte si, že je to sci-fi? Nikoliv. To jsou VETŘELCI Z MINECRAFTU!
Napínavý a dech beroucí příběh na motivy světoznámé počítačové hry pohltí každého milovníka akce, nebezpečí, humoru a překvapivých zvratů ve věku od 10 do 15 let.

Kluci z kvinty jsou opravdu nadšení, když dostanou od místního vývojáře her novou verzi Minecraftu na odzkoušení. Jenže to ještě netuší, že hra zaviruje školní server a začnou se dít opravdu divné věci. Potkat na chodbě školy někoho, kdo tam evidentně nepatří, je jistě šok. Tím spíš, když je to creeper.

Během filmové noci, kdy žáci kvinty a sexty tráví celou noc ve škole promítáním filmů (a balením holek), se ukáže, že to není jediný mob, který se ze hry dostal ven. Mirek a jeho spoluhráči se zpočátku snaží tuto skutečnost utajit a dát vše zase do pořádku. Jenže mají silného protivníka. Hru začal ovládat úplně nový mob, Kouzelník, který má zcela opačné úmysly. Oba světy se nebezpečně prolnou. Suterén školy a minecraftové jeskyně se tak stávají bojištěm, kde už nejde jen o to, uklidnit vyděšené spolužačky, ale odvrátit invazi skeletonů, spiderů, endermanů a creeperů do pozemského světa.

Podaří se partě známých hráčů přemoci zrádného Kouzelníka a ostatní nástrahy Minecraftu?