Pán věže (váz.)

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
350 Kč
(sleva 10.00%)
389 Kč


VYPRODÁNO

Autor Anthony Ryan
Obálka Dorothea Bylica, Lucie Zajíčková
Překlad Jakub Kalina
Cyklus Stín krkavce 02
Svět Svět krkavce 02
Vydavatel Host
EAN 9788074915093
Formát 14,7 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 672
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
Druhý díl trilogie Stín krkavce.

Tváří v tvář hrozbě musí i ta nejváhavější ruka nakonec pozvednout meč.

Vélin Al Sorna je unavený z války. Ve službách Sjednoceného království a Víry prošel bezpočtem bitev. Jedinou odměnou mu však byla ztráta lásky, smrt př átel a zrada krále. Po pěti letech v alpírském žalář i touží po návratu domů a klidném životě bez válek a vražd.

Revinou jedinou touhou je však vrazit Vélinovi na uvítanou v rodné zemi nůž do srdce. Zničil její rodinu i její život. Nic ji neodradí od krvavé pomsty – dokonce ani hrozba vpádu nejmocnějšího nepřítele, jakému kdy království čelilo.

Jakmile však vzplanou válečné ohně, z protivníků se stávají spojenci, a co bylo dř íve pravdou, mění se v lež. Pokud má být království zachráněno, musí Reva přijmout budoucnost, jakou si nepředstavovala, a Vélin se musí znovu ponořit do minulosti, kterou by nejraději pohřbil.


"Jednoduše nejlepší epická hrdinská fantasy roku." - Fantasy Book Critic

"Jedna z nejlepších sérií, která je pro všechny zavedené spisovatele výzvou, aby se zastavili a vzali ji na vědomí, nebo zůstali v jejím stínu." - Fantasy Book Review

"Ve druhém díle Anthony Ryan září ještě jasněji – díky spoustě skvělých nových postav." - Fantasy Book Critic

"Zatímco první kniha pojednávala o putování jednoho hlavního hrdiny, tento díl je spíše epickou fantasy s širšími dopady na celou fiktivní říši. Najdete v ní odpovědi na mnoho velkých otázek z první knihy." - SFFaudio