Krustyho kniha

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
232 Kč
(sleva 10.00%)
258 Kč


VYPRODÁNO

Autor Matt Groening, různí
Ilustrace různí
Překlad Dana Kristlová
Cyklus Simpsonova knihovna moudrosti 03
Svět Simpsonovi
Vydavatel Jota
EAN 9788074628672
Formát 14,6 x 16,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 96
Rok a pořadí vydání 2015 (první)
POZOR: Není to komiks!

Klaun Krusty. Určitě ho taky znáte. Ať už jako geniálního komika a velkou hvězdu dětských show, legendu televizní zábavy, nepoučitelného sázkaře či hazardního hráče. Anebo jako přítele luxusu, peněz a alkoholu a daňového podvodníka. Krusty je ale také tátou, klaunem, co si musí vycpávat klaunské boty, protože má prostě příliš malou nohu, mužem, který se nikdy nenaučil číst a psát.

Pojďte se s Krustyho knihou vydat za hradbu šlehačkových dortů, odkrýt vrstvy make-upu a radostných klaunských úsměvů i šíleného smíchu a dostat se až tam, kde začíná skutečný Herschel Krustofski. Podívejte se, jak vypadá Krustyho typický den, které věci mu zakazuje či doporučuje doktor Dlaha nebo podle čeho se vybírají zaměstnanci do restaurací Krusty Burger – a čím by se následně ve své pozici měli řídit.
Zajímají vás tipy, jak udělat zaručeně dobrý vtípek a pobavit publikum? Krusty vám poradí! Seznámíte se nejen s lidmi, kteří Krustyho ovlivnili na jeho dráze klauna, ale i s těmi, kteří ho ovlivnili jako člověka. Prostě se zase jednou dozvíte něco o jednom chlápkovi ze Springfieldu.