Císař Nihon-džinu

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč


VYPRODÁNO

Autor John Flanagan
Obálka Jeremy Reston
Překlad Zdena Tenklová
Cyklus Hraničářův učeň 10
Vydavatel Egmont
EAN 9788025235416
Formát 12,7 x 19,8 cm, brožovaná
Počet stran 480
Rok a pořadí vydání 2015 (druhé)
Císař Nihon-džinu je desátou knihou fantasy série Hraničářův učeň o Willovi a jeho přátelích z hradu Redmont. Autor John Flanagan začal Hraničářova učně psát pro svého dvanáctiletého syna, aby jej nadchl pro čtení, toto přání se mu bohatě splnilo u dětí na celém světě.
V desátém díle Císař Nihon-džinu postrádáme Horáce, který by vyslán jako zvláštní posel do sídla císaře. Jeho válečná mise začala již před několika měsíci, a Horác se měl dávno vrátit zpět, ale dosud nepřijel a neposlal o své situaci ani jednu zprávu. Horác je velmi schopný a dokáže se sám o sebe postarat, ale jeho přátelé se přesto nedokáží zbavit obav o Horácovo bezpečí. Jejich neklid ještě zvýší zvěsti o povstání kruté sekty sendžiů vyvolané zrádným dvořanem. Chtějí svrhnout právoplatného vládce země.
Evanlyn už nechce dál nečinně čekat a spolu s Haltem, Alyss a Willem se vydávají na cestu, rozhodnuti pomoci svému příteli Horácovi a zjistit, co se v Nihon-džinu děje.
Horác je do vnitřní politiky zapletený více než by čekali, teď musí spolu s Willem čelit vysoce vycvičené sektě sendžiů. Evanlyn a Alyss přestanou řešit své malicherné spory a společně se vydávají požádat o pomoc pro císaře divoké bojovníky z hor na severu.