Můj kamarád Victor Hugo

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
134 Kč
(sleva 10.00%)
149 Kč


VYPRODÁNO

Autor Thierry Capezzone, Jan Rybka
Kresba Thierry Capezzone
Obálka Thierry Capezzone
Překlad Lenka Škodová
Cyklus H. Ch. Andersen junior 05
Série Bambook
Vydavatel Grada
EAN 9788024756615
Formát 17 x 23,5 cm, brožovaná
Počet stran 56
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Myslíte si, že období napoleonských válek je nuda? A co kdybyste se přenesli do Paříže té doby a ocitli se zde bez peněz a střechy nad hlavou? Náš hrdina Hans Christian naštěstí potká mladého Victora Huga a brzy se z nich stanou opravdoví kamarádi. Victor rád vypráví klukům z pařížských ulic pozoruhodné příběhy. S jeho pomocí se i malý Hans znovu naučí vyprávět své pohádky. A schválně, kdo z nich vymyslí pozoruhodnější zápletku?
Komiksová řada o mladém H. Ch. Andersenovi je napínavým a svěžím převyprávěním Andersenových pohádek pro děti každého věku. V tomto komiksovém albu se navíc seznámíte i se slavnými romány Victora Huga. Najdete zde také ukázku textu Hanse Christiana Andersena „Pohádka mého života“ v novém a moderním překladu.


Thierry Capezzone
(*1963, Lyon, Francie) Již více než 20 let působí jako ilustrátor komiksů např. pro belgický Spirou. Od roku 2000 učí obor animace na Střední odborné škole umělecké a textilní v dánském Odense.

Jan Rybka
(*1979, Horsens, Dánsko) V roce 2001 se na něj Thierry obrátil, aby mu pomohl s rukopisem k H. Ch. Andersenovi juniorovi.