Zlaté jablko

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Megan Miller
Kresba Megan Miller
Obálka Megan Miller
Překlad Roman Bureš
Cyklus Minecraft komiks 01
Svět Minecraft
Vydavatel Computer Press
EAN 9788025147085
Formát 15,2 x 22,8 cm, brožovaná
Počet stran 192
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
První velký komiks ze světa Minecraftu

Phoenix vždycky toužila poznat svět za neprostupnými hradbami vesnice. Jednoho dne sebere odvahu porušit všechna známá pravidla a vydá se na výpravu do zapovězeného temného lesa, o němž slyšela nespočet historek. Okolí vesnice Phoenix ihned okouzlí, jenže její výlet bude mít ošklivé následky. Když se vrátí za hradby, zjistí, že z jejího malého brášky se stala obludná kvílející zombie.

Phoenix tak nemá na vybranou. Musí opustit vesnici a najít pro Xandera lék. Jenže za zdmi se nachází nebezpečí, o jakých se jí ani nesnilo. Musí využít všechen svůj důvtip a překonat vlastní strach, aby unikla všem nástrahám velkého světa. Podají se Phoenix najít zlaté jablko, než bude pozdě? Co se stane, až náčelník vesnice zjistí, že se potají vykradla ven a způsobila tak spoustu problémů?

---

MEGAN MILLER je spisovatelkou a redaktorkou a mimo jiné je autorkou úspěšné série Tajné triky pro minecrafťáky. Počítačové hry hraje už od dob Asteroidů a prvního Wolfensteina. Od verze 1.2 v Minecraftu létá na prasatech, hází očima z Konce, staví pyramidy z cukrové třtiny a pokouší se najít nové bojové strategie. Dnes žije v Santa Fe v Novém Mexiku v biomu Mesa a společnost jí dělá Layla, její „ochočená vlčice“.