Liga spravedlnosti 4: Síť

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Geoff Johns
Kresba Ivan Reis, různí
Obálka Ivan Reis, Joe Prado, Rod Reis
Překlad Ľudovít Plata
Cyklus Liga spravedlnosti 04
Vydavatel BB art
EAN 9788075076076
Formát 17 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Liga spravedlnosti… poražená zevnitř!
Dokonce ani hrdinové z Ligy spravedlnosti nejsou schopni ochránit celou planetu sami. Když Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cybor a Aquaman uspořádají nábor na nové členy týmu, dostaví se na něj některé z nejmocnějších bytostí na Zemi. Jeden z rekrutů však nepřišel proto, aby se k lize přidal, ale aby ji zničil zevnitř!
Plány na rozložení Ligy spravedlnosti byly spřádány celé roky. Když se vrátí jeden z jejích největších nepřátel a zaútočí na základnu ligy, spustí to řetězovou reakci, která obrátí proti sobě Supermana, Batmana a Wonder Woman a postaví ligu proti dvěma dalším týmům, které nesou její jméno – Americké lize spravedlnosti a Temné lize spravedlnosti.
Jakmile však jdou hrdinové do války proti sobě, vítězi se mohou stát pouze jejich nepřátelé. Přetrvá Liga spravedlnosti tyto události, aby mohla posbírat, co zbude?

Hvězdní tvůrci Geoff Johns (FOREVER EVIL, AQUAMAN) a Ivan Reis (GREEN LANTERN) vedou Ligu spravedlnosti k válce a porážce! Kniha Liga spravedlnosti: Síť obsahuje sešity Justice League č. 18–20 a 22–23.