NHM 10 - Captain Marvel

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Roy Thomas, Gerry Conway
Kresba Gil Kane, John Buscema, John Romita
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 010
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 192
Rok a pořadí vydání 2016 (první)
Kreeský válečník , který našel domov na Zemi . Captain Marvel se stal odhodlaným ochráncem svého adoptivního domova a patří k největším členům Avengers , co kdy žili . Nyní se stanete svědky úžasného znovuzrození jednoho z nejikoničtějších galaktických hrdinů . Autorská dvojice Roy Thomas a Gil Kane vám představí nového " Mar-Vella " .
Ze svého vězení v Negativní zóně je Captain Marvel osvobozen mladým členem Avengers Rickem Jonesem . Nemá však na výběr a musí svého mladého spojence v nicotě opustit . Vrací se na Zemi , aby jí znovu zachránil . V téhle porci tradičních komiksových dobrodružství vás čeká zrod nových hrdinů i návrat starých nepřátel , a to vše pod taktovkou předních marvelovských autorů .

Obsahuje:
Captain Marvel ( vol. 1 ) č. 17-23
Marvel Spotlight : Captain Marvel : č. 1-2

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.