NHM 16 - Vision

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
249Kč s DPH


VYPRODÁNO

Autor Roy Thomas, Geoff Johns
Kresba John Buscema, Marie Severinová, George Klein, Ivan Reis
Obálka neuvedeno
Překlad Changer the Elder
Série Nejmocnější hrdinové Marvelu 016
Vydavatel Hachette
EAN 9772421639039
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 152
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Je to syntetický bojovník, jehož kořeny sahají až do Zlatého věku komiksu, a zároveň patří mezi nejtajemnější hrdiny marvelovského vesmíru. Ve dvou sešitech z raného období Avengers uvidíte, odkud se Vision vlastně vzal, a v druhém komiksu vám legenda Geoff Johns předloží příběh, v němž Visiona poznáte ve zcela novém světle.

Obsahuje komiksy Avengers č. 57-58 a Ikony Avengers: Vision č. 1-4.


POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.