Batman: Gothtopie

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky,
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor John Layman, různí
Kresba Jason Fabok, různí
Obálka Jason Fabok, Tomeu Morey
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Batman - Detective Comics 05
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075076083
Formát 17 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 208
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
V Gothamu je všechno v pořádku… ale něco tu nehraje.
V utopickém Gotham City už zločin nemá místo. O spravedlnost se stará Batman se svou partnerkou a milenkou Selinou Kyleovou. Takhle to tu bylo odjakživa. Občané jsou spokojeni, až na rekordní počet jinak naprosto normálních sebevražd.
Zpod sněhobílé fasády Gothtopie se dere na svět něco hodně temného. A až Batman zjistí, že tu něco nefunguje tak, jak by mělo, stane se veřejným nepřítelem číslo jedna, a to dokonce i pro své nejbližší.
Dokáže nejlepší světový detektiv zjistit, kde má původ ta masová halucinace, která zachvátila celé město? Nebo Gotham propadne šílenství jednou provždy?

Scenárista JOHN LAYMAN (BATMAN: ETERNAL, Chew) a výtvarníci JASON FABOK (BATMAN) a AARON LOPRESTI (SWORD OF SORCERY) vám přinášejí naruby obrácený příběh o Temném rytíři v utopickém, zločinů zbaveném Gothamu. BATMAN – DETECTIVE COMICS: GOTHTOPIE obsahuje sešitová vydání č. 25–29, včetně výjimečného DETECTIVE COMICS č. 27, do kterého přispěli velikáni oboru, jako je SCOTT SNYDER (BATMAN), NEAL ADAMS (BATMAN: ODYSSEY), BRAD MELTZER (IDENTITY CRISIS), BRYAN HITCH (THE AUTHORITY) a mnozí další!