Black Panther: Pantherův hněv

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině,
249Kč s DPH

ks   
Autor Don McGregor
Kresba Rich Buckler, Gil Kane, Billy Graham
Obálka Kaare Andrews
Překlad Darek Šmíd
Svět Black Panther
Série Ultimátní komiksový komplet 111
Vydavatel Hachette
EAN 977228070837
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran cca 220
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Black Panther se vrací do Wakandy a shledává, že jeho království čelí útoku pomstychtivého nepřítele! Erik Killmonger se v honbě za svržením krále T'Chally a získáním jeho trůnu nezastaví před ničím. Dokáže však Killmonger se svým vojskem - a to i když má na své straně takové, jako je Venom a Král Cadaver - ustát Pantherův hněv?

Obsahuje komiksy Jungle Action 6-18.

POZOR! Edice UKK i NHM jsou levné edice, u kterých není kladen takový důraz na kvalitu vydání ani na distribuci. Dochází proto k drobným chybám spočívajícím v ne úplně přesném vytištění hřbetu, naražení, či poškrábání obálky, často před zatavením do igelitu, ale často také při distribuci a následné redistribuci remitendy z trafik.
Očividné vadňáky vracíme nakladateli, ale pokud bychom měli nabízet jen naprosto bezvadné kusy, prodávali bychom tak pětinu dodávaného množství a nemohli doobjednávat vyprodané svazky. Při objednávce proto prosím zvažte své nároky a případně nás raději navštivte a vyberte si osobně. (Často je také na výběr pouze mezi různě poznamenanými výtisky.)
Děkujeme za pochopení.