Katakomby

kategorie: Knihy - fantastika Pro mládež, Knihy - fantastika Horory, Novinky
331 Kč
(sleva 10.00%)
368 Kč


VYPRODÁNO

Autor Madeleine Rouxová
Obálka René Senko
Překlad Bronislava Grygová
Cyklus Asylum 03
Vydavatel Jota
EAN 9788075651679
Formát 14,8 x 21,6 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 328
Rok a pořadí vydání 2017 (první)
Odkud není cesty zpět...

Minulost je někdy lepší pohřbít.

Poslední rok na střední škole je pryč. Po všem, co spolu prožili, se Dan, Abby a Jordan těší na společný výlet autem a nehodlají se trápit tím, co bude, až skončí léto. Ale cestou za Jordanovým strýcem do New Orleansu si naši tři přátelé všimnou, že je sleduje červený sporťák. Pak začnou Danovi přicházet zprávy od někoho, od koho by je vůbec nečekal – od člověka, který zemřel o loňském Halloweenu.

Jak se podivné události stupňují, Dan je nucen smířit se s faktem, že to, co se mu přihodilo loni, možná nebyla jen shoda okolností, ale osud – osud, který spojuje Dana se skupinou lidí, kteří si říkají Řezbáři kostí a jsou fascinováni známými zabijáky z minulosti. Dan musí udělat vše, co je v jeho silách, aby tento výlet přežil.
I v této třetí knize série Asylum se setkáme s třemi teenagery, kteří balancují na tenké hranici mezi minulostí a současností, mezi genialitou a šílenstvím… Celý strhující příběh opět dokreslují originální fotografie.
Vzrušující, děsivé zážitky a sugestivní fotografie, to jsou atributy, díky kterým Publishers Weekly nazval Asylum „silným debutem v rámci ‚young adult‘ literatury“. I třetí díl série, Katakomby, je tak jako stvořený pro fanoušky Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti.