Warcraft: Duše démona

kategorie: Knihy - fantastika Fantasy, Novinky
224 Kč
(sleva 10.00%)
249 Kč


VYPRODÁNO

Autor Richard A. Knaak
Obálka Bill Petras
Překlad Jan Netolička
Cyklus Válka prastarých 02
Svět Warcraft
Vydavatel Fantom print
EAN 9788073980825
Formát 11 x 16,8 cm, brožovaná
Počet stran 352
Rok a pořadí vydání 2013 (dotisk druhého)
Plamenná legie je zde. Nesčetné množství démonů vedených mocným Archimondem nyní pochoduje Kalimdorem a v jejich stopách kráčí smrt a zkáza. V samotném srdci plamenné invaze leží Studna věčnosti - kdysi zdroj prastaré moci nočních elfů. Ovšem síly Studny jsou nyní pošpiněné a zvrácené, neboť královna Azshara a její Urození se nezastaví před ničím ve snaze přivítat na světě nově nalezeného pána: ohnivého vládce Plamenné legie... Sargerase.
Bránící se noční elfové vedeni mladým druidem Malfurionem Stormrage a čarodějem Krasem bojují zoufalou bitvu s cílem strašlivý masakr démonů zastavit. Přestože už zůstává skutečně jen jiskřička naděje, světu přichází v nejčernější hodince na pomoc prastará síla. Draci - vedeni mocným Aspektem Neltharionem - ukuli zbraň s nepředstavitelnou mocí: Duši draka, artefakt schopný navždy vyhnat Legii ze světa. Ovšem její použití může stát nakonec víc, než by kdo mohl tušit...

Druhý román původní trilogie o magii, válce a hrdinství založené na nejprodávanější a několikrát oceněné sérii počítačových her od Blizard Entertainment.