Gotham Central 2: Šašci a blázni

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
584 Kč
(sleva 10.00%)
649 Kč

ks   
Autor Ed Brubaker, Greg Rucka
Kresba Michael Lark, různí
Obálka Michael Lark
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Gotham Central 02
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075077455
Formát 17 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 288
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
GOTHAM OVLÁDL CHAOS!
Sloužit u sboru v Netopýrově městě vážně není hračka.
Nejenže se musíte vypořádat s násilím a korupcí ve městě, které je světově nejproslulejším semeništěm zločinu a domovem nejšílenějších a nejvražednějších kriminálníků – ještě se na každém kroku potýkáte s následky činnosti samozvaného strážce spravedlnosti hrajícího výhradně dle svých pravidel.
A aby bylo ještě hůř, právě na Vánoce se město rozhodl terorizovat Joker – náhodně popravuje oběti odstřelovací puškou a nikdo od starosty až po obyčejné občany před ním není v bezpečí! Rozbíhá se zoufalý lov a policisté se ze všech sil pokouší Gotham ochránit… a pak nevěří svým očím, když se Joker jen tak vzdá. Co skutečně zamýšlí? A dokáže na to GCPD přijít, než se mu to povede?
Dočkáte se i dalších příběhů včetně vyprávění dívky, která má na starosti zapínání Batsignálu, série vražd, jež vzbudí pozornost nesmiřitelné Huntress, a starého případu, který kdysi nedokázal uzavřít zneuctěný detektiv Harvey Bullock!

Držíte v rukou druhý díl mnoha cenami ověnčené série GOTHAM CENTRAL z dílny proslulých scenáristů Eda Brubakera a Grega Rucky a výtvarníka Michaela Larka, tentokrát s dodatečným přispěním výtvarníků Grega Scotta, Briana Hurtta a Stefana Gaudiana. Autorem předmluvy je spisovatel detektivních románů Duane Swierczynski.

SÉRIE OCENĚNÁ EISNEROVOU A HARVEYHO CENOU.