Sebevražedný oddíl 2: Vzestup Baziliška

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Adam Glass, Dan Abnett, Andy Lanning
Kresba Fernando Dagnino, různí
Obálka Ken Lashley, Rod Reis
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Sebevražedný oddíl 02
Svět Sebevražedný oddíl
Vydavatel BB art
EAN 9788075077462
Formát 17 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 192
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
POZOR: Poslední kusy, mírně opotřebované z distribucí!

Přežívající členové Operační skupiny X (alias Sebevražedného oddílu) se pokouší zotavit ze své katastrofální mise v Gothamu a na světlo se dostává temné tajemství, které tým nahlodává už od samého počátku – jeden z nich je zradil! Sabotér, jehož přetvořil a vycvičil sám Regulus, vůdce organizace Bazilišek, má za úkol zavraždit Amandu Wallerovou a odhalit existenci oddílu celému světu. Je to snad Harley Quinn, Jokerova šílená milenka, která už i tak znamená pro tým hrozbu a neustále se potácí mezi svými osobnostmi? Nebo snad Deadshot, jehož touha zemřít mohla Regulovi posloužit jako vhodná páka k jeho ovládnutí?
Nezbývá čas a oddíl vyráží na nezvyklou misi i s přeběhlíkem ve svém středu. Cílem je zajmout Mitche Shelleyho alias Ressurection Mana – a on i vše ostatní je součástí plánů Amandy Wallerové na porážku Regula a vypálení organizace Bazilišek do základů. Kromě toho uvnitř naleznete klíčový příběh počátků záhadné Amandy Wallerové z nultého čísla řady, v němž odhalíme i pravý důvod jejího dlouholetého nepřátelství s Regulem.

SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL: VZESTUP BAZILIŠKA obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL #0 a #8–13 a RESSURECTION MAN #9 a odvypráví troufalý, akcí nabitý příběh z pera scenáristy ADAMA GLASSE (producenta a scenáristy TV seriálu společnosti CW Lovci duchů), výtvarníka FERNANDA DAGNINA (ACTION COMICS) a dalších.