Znovuzrození hrdinů DC

kategorie: Kompletní nabídka, Komiksy Nakladatelství CREW, Komiksy V češtině, Novinky
89 Kč
(sleva 10.00%)
99 Kč

ks   
Autor Geoff Johns
Kresba různí
Obálka neuvedeno
Překlad Ľudovít Plata
Svět DC
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel CREW
EAN 9788074496110
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 100
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Komiksová událost roku 2016, kniha Znovuzrození hrdinů DC, ohlašuje novou éru vyprávění ve světě DC Comics. Byla vřele přijata fanoušky i komiksovými kritiky a představuje skvělý úvod do budoucnosti vesmíru DC.

Wally West – někdejší Fid Flash a později Flash – je uvězněn mimo prostor a čas. Je ztracen v mezeře mezi dimenzemi, v důsledku Bodu zvratu, který způsobil jeho mentor, Barry Allen. Vznáší se v nicotě a jako jediný vnímá záhadu zahalující celý vesmír. Kdo jim všem ukradl deset let?

Wally se musí vrátit na Zemi a ke svým milovaným, kteří mu vždy sloužili jako bleskosvod, ale ať už se snaží kontaktovat kohokoliv, sklouzává dál a dál, blíž k naprostému nebytí.

Osud vesmíru závisí na Wallym Westovi a jeho Znovuzrození...

Přečtěte si příběh, který odstartoval jeden z nejúspěšnějších nových projektů v historii komiksu. Pod scénářem je podepsaný bestsellerový autor Geoff Johns (Liga spravedlnosti) a kresby se zhostili čtyři z nejtalentovanějších komiksových kreslířů: Ivan Reis (Aquaman), Gary Frank (Batman: Země jedna), Ethan Van Sciver (Green Lantern: Znovuzrození) a Phil Jimenez (Infinite Crisis).