Batman: Ikarus

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Francis Manapul, Brian Buccellato
Kresba Francis Manapul, různí
Obálka Francis Manapul
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Batman - Detective Comics 06
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075950123
Formát 17,1 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Bruce Wayne věří Gotham City. Ano, to město jej připravilo o rodiče i o syna. Ale gothamští lidé jsou dobří a město skýtá neomezené možnosti. Proto si Bruce hodně slibuje od nového projektu, ve kterém spolu s nově příchozí vizionářkou hodlají revitalizovat jednu z nejzanedbanějších městských částí.
To ale nepočítal s ikarusem.
Tato silná experimentální droga člověku nabízí nepoznané opojení, ale může vás také spálit zaživa. Detektiv Harvey Bullock zná tuto drogu až příliš dobře kvůli zážitku z minulosti, který tají. A když Brucova nová obchodní partnerka umře na předávkování, Harvey chce, aby za to Wayne zaplatil.
Bruce, nyní jako Batman, se musí ke zdroji drogy dostat dříve než Bullock, v místě však zuří válka gangů. Je to souboj techniky a technologií Temného rytíře proti zkušenému praktikovi z gothamské policie. Pokud se však jeden z detektivů dostane příliš blízko k pravdě, těžko říct, kdo se spálí…

Kritikou oceňovaný kreativní tým z komiksu THE FLASH – FRANCIS MANAPUL a BRIAN BUCCELLATO dosáhli ve své spolupráci dalšího vrcholu s DETECTIVE COMICS: IKARUS, novou kapitolou ze života Temného rytíře. Toto vydání obsahuje sebrané sešity č. 30–34 a ročenku Annual č. 3.