Manga mesiáš

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Hidenori Kumai
Kresba Kozumi Shinozawa
Obálka neuvedeno
Překlad neuvedeno
Vydavatel NEXT
EAN 9781942792161
Formát 14,1 x 21 cm, brožovaná
Počet stran 288
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Manga je japonský styl kresleného komiksu, který se v dnešní době dočkal obrovské popularity u dětí, mladých lidí, ale i dospělých. Manga Mesiáš je příběh o Ježíši, který žil na zemi před dvěma tisíci lety. Jeho příběh má stále obrovský vliv na historii i na každého člověka. Cožpak by se dnes vůbec našel někdo, kdo by ho neznal nebo se alespoň nesetkal s někým, kdo o něm slyšel?
Bez ohledu na to, zda věříme nebo nevěříme, že Ježíš je Mesiáš, nikdo nemůže popřít, že v evropské kultuře jeho učení ovlivňuje mnohé oblasti života. Proto jistě stojí za to seznámit se s jeho příběhem a vytvořit si vlastní názor. V této knize najdete napsaný a nakreslený příběh o nejkontroverznějším muži, jaký kdy žil. Troufnete si jeho příběh přečíst, i kdyby vám to mělo změnit život?
Kniha Manga Mesiáš se nesnaží nahradit biblický text, ale chce přiblížit Ježíšův příběh populárním způsobem těm, kterým se zdá Bible nesrozumitelná, málo přitažlivá a nudná. Na dvě stě osmdesáti osmi barevných stranách se ocitnete uprostřed dějin a budete si muset sami odpovědět, kým vlastně Ježíš byl a pro vás osobně je i dnes.