Liga Spravedlnosti vs. Sebevražedný oddíl 1

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Joshua Williamson, různí
Kresba Jason Fabok, různí
Obálka Jason Fabok, Alex Sinclair
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Znovuzrozená Liga vs Oddíl 01
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075950802
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2018 (první)
Sebevražedný oddíl zasahuje ze stínů a odvádí práci, které by se superhrdinové nedotkli ani dlouhou tyčí. Jeho členy drží pod krkem svým ocelovým stiskem ředitelka Amanda Wallerová a dosud se jí dařilo svá monstra a maniaky udržet v tajnosti… ale tomu je teď konec. Batman je jim na stopě a ani on, ani Liga spravedlnosti nehodlají existenci něčeho podobného tolerovat. Oddíl musí být rozpuštěn.
Ale zatímco se kladní i záporní hrdinové soustředí jen na své osudové střetnutí, zvrhlý intrikán Maxwell Lord sestavil hrůzné vojsko těch nejvražednějších superpadouchů DC vesmíru a hodlá pobít oba týmy bez rozdílu!

Připravte se na akcí nadupané setkání s těmi největšími komiksovými hrdiny i zločinci, které vám přináší hvězdný tým scenáristů Joshua Williamson, Tim Seeley, Rob Williams a Si Spurrier, jejichž vizi ztvárnili neméně hvězdní výtvarníci Jason Fabok, Tony S. Daniel, Jesus Merino, Riley Rossmo, Christian Duce a další! Obsahuje bonus ke komiksu SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 8 a komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 9, LIGA SPRAVEDLNOSTI č. 12 a LIGA SPRAVEDLNOSTI VERSUS SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 1–3.