Conan 3: Sloní věž

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
629 Kč
(sleva 10.00%)
699 Kč

ks   
Autor Kurt Busiek
Kresba Cary Nord, Michael Wm. Kaluta
Obálka Cary Nord
Překlad Jan Kantůrek
Cyklus Conan komiks 03
Svět Conan
Vydavatel Comics Centrum
EAN 9788088152804
Formát 16,1 x 24 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2019 (druhé upravené)
Veleúspěšná komiksová řada věrně odrážející původní předlohu spisovatele Roberta E. Howarda.

Z Conana je dospělý muž, jenž se rozhodne vyloupit legendární nedobytnou věž. Netuší však, že se uvnitř setká tváří v tvář s jedním z nejtemnějších tajemství tehdejšího světa.

Scenárista Kurt Busiek a výtvarník Cary Nord s koloristou Davem Stewartem pokračují v řadě kultovních bestsellerů nakladatelství Dark Horse a přinášejí čtenářům příběh, který nejprve zavede Conana do děsivé hrobky prastarého čaroděje, pak do nejtemnějších uliček Města zlodějů a nakonec do závratných výšin bájné Sloní věže plné drahých kamenů!

Příběh „Sloní věž“, který je považován za jeden z nejlepších, jaký kdy Conanův tvůrce, Robert E. Howard, napsal, staví slavnému barbarovi do cesty nepředstavitelné hrůzy a odhaluje před ním jak světy za hranicí lidského vědění, tak i temnotu, která leží v nitru těch, kdo se nezdráhají při své honbě za mocí udělat cokoliv.

Cenami ověnčený tým Busiek, Nord a Stewart – spolu se skvělým hostujícím výtvarníkem Michaelem Wm. Kalutou – přináší další překrásné zpracování původní Howardovy povídky, kterou rozvíjí do podoby dobrodružství v žádném zpracování Conana dosud nevídané – dobrodružství plného nových spojenců, náhlých úmrtí, děsivých stvoření a pochmurného osudu bohů i lidí.

Kniha vychází opět v překladu Conanova českého objevitele Jana Kantůrka.