Batman: Temné děsy (1. vyd.) (A)

kategorie: Antikvariát Komiksy
380Kč s DPH

ks   
Autor Paul Jenkins, David Finch, Judd Winick, Joe Harris
Kresba David Finch, Ed Benes
Obálka David Finch, Richard Friend, Alex Sinclair
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Temný rytíř 01
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788074613555
Formát 17,3 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 208
Rok a pořadí vydání 2013 (první)
Stav bezmála výborný.

Na uzavřené oddělení Arkhamovy léčebny pronikne kdosi, kdo uvězněným zločincům podá nebezpečné sérum, které jim propůjčí nadpřirozenou sílu. S tou se jim podaří zdolat všechna bezpečnostní opatření a vtrhnout do ulic nic netušícího Gothamu. Batman musí policii pomoct všechny zločince pochytat, zároveň ale musí vypátrat původce tohoto ďábelského plánu. V úspěšném pátrání mu budou bránit silní protivníci od Two-Face přes Scarecrowa až po Banea a Temný rytíř si bude muset přizvat na pomoc některé ze svých přátel z Ligy spravedlnosti.

V úvodním svazku vydaném nakladatelstvím DC Comics v rámci nové řady The New 52 Universe překládají čtenářům DAVID FINCH (BATMAN: NÁVRAT) a PAUL JENKINS (Kapitán Amerika) nový, zlověstný příběh plný záhad BATMAN, TEMNÝ RYTÍŘ: TEMNÉ DĚSY, který je souborným vydáním prvních devíti čísel.

TO NEVĚSTÍ NIC DOBRÉHO!

Do žil chovanců Arkhamovy léčebny se dostalo cosi neblahého. To cosi je obdařilo silou natolik démonickou, že se jim podařilo dostat z přísně střeženého oddělení léčebny a vyrazit do gothamských ulic. Temný rytíř musí udělat vše, co je v jeho silách, aby ve městě opět nastolil pořádek a odhalil pachatele, který je za vzniklou spoušť zodpovědný. Během svého pátrání se musí střetnout nejen se svými obvyklými protivníky, jako je Scarecrow, Bane nebo Two-Face, ale o jeho život bude usilovat i tajná organizace, která si říká Soví tribunál, a tajemný Bílý králík se jej bude snažit vylákat do své nory. Ne vše je ale tím, čím se zdá být…