Sebevražedný oddíl 4: Pozemšťané v plamenech (USA obálka)

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Rob Williams
Kresba Tony S. Daniel, různí
Obálka Jozef Gertli Danglár
Překlad Martin D. Antonín
Cyklus Znovuzrozený Sebevražedný oddíl 04
Svět Sebevražedný oddíl
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075952578
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 128
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Amanda Wallerová je zvyklá dostat všechno, co chce. Z pozice ředitelky Operační skupiny X osobně vybrala členy svého Sebevražedného oddílu, který pro ni odvede veškerou špinavou práci, jakou mu zadá. Tentokrát však to, co Amanda chce, patří jednomu z nejsmrtonosnějších Supermanových protivníků – a nikdy nebylo tak důležité to získat.
Rozrůstající se mezinárodní spiknutí ohrožuje vše, co kdy vybudovala, a tak se „Zeď“ musí pustit do křížku se samotným Lexem Luthorem. Jedině on vlastní klíč k ovládání živoucí zbraně hromadného ničení známé též jako generál Zod.
Ale ať už generála zkusí zastrašit čímkoliv, Zod nepoklekne před nikým. Nepotrvá tudíž dlouho, než si s Operační skupinou X půjdou navzájem po krku. Dokáže Wallerová přeměnit kryptonského válečného zločince na řadového člena Sebevražedného oddílu, nebo její nesmírně ambiciózní plán selže a odsoudí tak celou planetu ke zničení a zotročení mimozemšťany? Odpověď vás možná překvapí!

Hvězdný kreslíř TONY S. DANIEL (BATMAN: R.I.P.), uznávaný scenárista ROB WILLIAMS a hostující kreslíři NEIL EDWARDS a STJEPAN ŠEJIĆ spojili síly a stvořili knihu SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL, KNIHA ČTVRTÁ: POZEMŠŤANÉ V PLAMENECH – velkolepý akční trhák přinášející působivou sestavu Supermanových nepřátel! Obsahuje komiksy SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL č. 16–20.

---

„Stejnou měrou legrace i nářez.“ COMICOSITY

„Dokonale vhodné pro nové fanoušky, zvědavé čtenáře i dlouholeté Sebevražedníky.“ NERDIST

„Svižné a vzrušující dobrodružství.“ IGN