Wonder Woman 5: Srdce Amazonky

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Shea Fontanová, různí
Kresba Mirka Andolfová, různí
Obálka Jenny Frisonová
Překlad Kateřina Tichá
Cyklus Znovuzrozená Wonder Woman 05
Svět Wonder Woman
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel CREW
EAN 9788074497636
Formát 16,8 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 176
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Je tou největší válečnicí, jakou kdy svět spatřil – strážkyně míru a spravedlnosti s mocí bohyně. Ale i Diana z Themysciry, superhrdinka lépe známá jako Wonder Woman, má nárok na chvilku oddechu. A po neuvěřitelných zkouškách, které právě přestála, si ji zaslouží.
Ale když se spolu s nejlepší přítelkyní Ettou Candyovou vypraví na svatbu Ettina bratra, rozpoutá se peklo. Útok šílené ženy na banketu roznítí totální válku o nejcennější zdroj Wonder Woman: její DNA, která z ní dělá Amazonku. Mohla by být zázračným lékem... nebo zbraní soudného dne.

Brzy jsou jí na stopě nejmocnější lovci odměn světa, aby její genetickou sklatbu získali za každou cenu. Dokáže Wonder Woman tento bezohledný útok odrazit? Nebo bude srdce Amazonky odhaleno celému světu?

To se dozvíte v komiksu WONDER WOMAN, KNIHA PÁTÁ: SRDCE AMAZONKY, kterou napsala scénáristka DC SUPERHRDINEK SHEA FONTANOVÁ a nakreslili MIRKA ANDOLFOVÁ a DAVID MESSINA a která obsahuje další práce od TIMA SEELEYHO, INAKIHO MIRANDY, CHRISTIANA DUCEHO a dalších. Obsahuje sešity WONDER WOMAN č. 26–30, WONDER WOMAN: STEVE TREVOR č. 1 a příběhy ze sešitu WONDER WOMAN ANNUAL č. 1.