Batman DC 7: Anarky

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
449 Kč
(sleva 10.00%)
499 Kč

ks   
Autor Francis Manapul, Brian Buccellato, Benjamin Percy
Kresba Francis Manapul, různí
Obálka Francis Manapul, Brian Buccellato
Překlad Petr Zenkl
Cyklus Batman - Detective Comics 07
Svět Batman
Vydavatel BB art
EAN 9788075952738
Formát 17,1 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 200
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
V GOTHAMU VLÁDNE ANARKY!
Letadlo na gothamském mezinárodním letišti během přistávání havaruje. Posádka a cestující uvnitř ale působí, jako by byli mrtví už několik let; zdá se, že jejich těla jsou v rozkladu. To, nač zemřeli, se teď šíří po terminálu. Pokud Batman nevypátrá, kdo je za tento biologický útok zodpovědný, bude obětí mnohem víc.
A po záchraně letiště čeká Gotham City další biologický útok, tentokrát od samotného Jokera. Lonnie Machin – počítačový génius dříve známý jako Moneyspider – se postaví vražednému šílenství, jež zachvátilo město, aby zachránil svou matku.
A nakonec se vydáme do pět let vzdálené budoucnosti, kdy se Batman musí spojit s padouchem Riddlerem, aby Calendar Manovi společně zabránili zopakovat Rok nula.

Kritiky oceňovaný kreativní tým komiksu FLASH – FRANCIS MANAPUL a BRIAN BUCCELLATO – přichází s Batmanovými příběhy. Jejich spolupracovníky jsou BENJAMIN PERCY (GREEN ARROW), JOHN PAUL LEON (DMZ) a další a výsledkem je DETECTIVE COMICS: ANARKY! Tento soubor obsahuje sešity DETECTIVE COMICS č. 35–40, DETECTIVE COMICS: ENDGAME č. 1 a DETECTIVE COMICS: FUTURE END č. 1.