Liga spravedlnosti 5: Věční hrdinové

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Geoff Johns
Kresba Ivan Reis, různí
Obálka Ivan Reis, Joe Prado, Rod Reis
Překlad Ľudovít Plata
Cyklus Liga spravedlnosti 05
Vydavatel BB art
EAN 9788075953537
Formát 17,2 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 168
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
V PLAMENECH ZLA BUDOU UKOVÁNI NOVÍ HRDINOVÉ...
Ultraman. Owlman. Superwoman. Tito bezohlední nájezdníci ze zpustošeného alternativního vesmíru dovedli tajný spolek našich pozemských superpadouchů k naprosté světové nadvládě. Každý z nich je pokrouceným obrazem jednoho z hrdinů uvržených do vězení, ze kterého není úniku. A každý z nich má vlastní skryté plány.
V tom spočívá jediná naděje Ligy spravedlnosti.
Zatímco tito brutální dobyvatelé válčí s démony vlastní minulosti, Vic Stone – až příliš lidský hrdina, jehož tělo se propojilo s dechberoucí technologií, což mu umožnilo stát se členem Ligy spravedlnosti známým jako Cyborg – musí konat. Protože je jediným členem Ligy, kterému se podařilo uniknout před Syndikátem, má jenom jeden pokus na poražení Sítě, počítačového viru s vlastním vědomím, jenž ukradl Vicovo robotické tělo a převzal kontrolu nad celosvětovou počítačovou sítí.
Cyborg musí vyhledat ty nejméně pravděpodobné hrdiny: Kovové lidi, vrtošivou skupinu androidů, nad kterými je díky jejich osobnostem – a naprosto off-line operačním systémům – doslova nemožné převzít kontrolu.
Jenomže to, co Zločinecký syndikát nedokáže kontrolovat, jednoduše zničí...

Kniha Liga spravedlnosti: Věční hrdinové navazuje na události příběhu Věčné zlo a znovu spojuje hvězdného scenáristu Geoffa Johnse (VĚČNÉ ZLO) se dvěma z jeho nejlepších kreslířských spolupracovníků, Ivanem Reisem (AQUAMAN) a Dougem Mahnkem (GREEN LANTERN). Obsahuje sešity Liga spravedlnosti č. 24–29.