Válečník (A)

kategorie: Antikvariát Knihy fantastika
300Kč s DPH

ks   
Autor Michael Scott
Obálka Michael Wagner
Překlad Zuzana Fišerová
Cyklus Tajemství nesmrtelného Nicolase Flamela 05
Vydavatel Knižní klub
EAN 9788024257075
Formát 15,5 x 21,7 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 378
Rok a pořadí vydání 2017 (druhé)
Stav téměř perfektní.

Alkatraz: I když byl doktor John Dee prohlášen za psance a nežádoucího, Machiavelli a Billy the Kid pokračují v jeho misi. Úkol, který před ně postavily starobylé bytosti, je jednoduchý: vypustit příšery z ostrova a poslat je do San Franciska, aby započaly zkázu lidského pokolení.
Danu Talis: Svět, do kterého se dostaly Scatty s Johankou, je daleko nebezpečnější, než si vůbec dokázaly představit. A neobjevily se zde náhodou - má to svůj důvod. Stejně tak i přítomnost Saint-Germaina, Palaméda i Shakespeara. Celá skupina se setkala, aby mohli cestovat časem na Danu Talis a pomohli jej zničit. Protože ostrov Danu Talis, v lidské mytologii známý jako Atlantida, musí padnout, aby pak mohl vniknout nový moderní svět.
San Francisko: Konec se již neodvratně blíží. Josh Newman si vybral svou cestu, a nebude stejná jako cesta sestry Sofie nebo alchymisty Nikolase Flamela. Bude bojovat po boku Johna Dee a záhadné Virginie Darové. Pokud Sofie nenajde své dvojče dřív, než začne bitva, vše bude ztraceno - navždy.