Sebevražedný oddíl 5: Zab, co je ti nejdražší

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
269 Kč
(sleva 10.00%)
299 Kč

ks   
Autor Rob Williams
Kresba Gus Vazquez, Augustin Padilla, Juan Ferreyra, Giuseppe Cafaro
Obálka Eddy Barrows, Eber Ferreira, Adriano Lucas
Překlad Pavel Švanda
Cyklus Znovuzrozený Sebevražedný oddíl 05
Svět Sebevražedný oddíl
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075953551
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 128
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang, Killer Croc. Všechno padouši, ale jako členové Sebevražedného oddílu jsou to užiteční padouši, kteří plní pro Ameriku ty nejrizikovější a nejnebezpečnější tajné mise – obvykle proti své vůli (dálkově ovládané bomby v mozku dokáží při zvyšování motivace divy!).
Ale nyní se něco změnilo. Tajemná organizace zvaná Národ naverbovala do svých řad velitelku Operační skupiny X Amandu Wallerovou, aby jim pomohla s jejich komplotem vytvořit desítky nových sebevražedných oddílů po celém světě. Jejich cílem není nic menšího než zbavit se jednou pro vždy hrozby, kterou představují všichni metalidé – ať už padouši nebo hrdinové.
Když se původní členové Oddílu dozví o tomto plánu, chopí se jedinečné příležitosti zbavit se všech superhrdinů světa? Anebo se tito nenapravitelní zločinci předvedou jako nečekaní zachránci?

Hvězdný scenárista ROB WILLIAMS (TRINITY, Kingsman: The Red Diamond) a uznávaní kreslíři GUS VAZQUEZ (FLASH), AGUSTIN PADDILA (SMALLVILE SEASON 11) a GIUSEPPE CAFARO (LIGA SPRAVEDLNOSTI VS. SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL) představují "to nejlepší s nejhoršími" v komiksu SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL 5: ZBAV SE SVÝCH MILÁČKŮ, který obsahuje čísla 21–25 této neskutečné série.