Flash 7: Dokonalá bouře

kategorie: Komiksy V češtině, Novinky
341 Kč
(sleva 10.00%)
379 Kč

ks   
Autor Joshua Williamson
Kresba Carmine Di Giandomenico, různí
Obálka Carmine Di Giandomenico, Ivan Plascencia
Překlad Michael Talián
Cyklus Znovuzrozený Flash 07
Svět Flash
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel CREW
EAN 9788074499661
Formát 16,8 x 25,8 cm, brožovaná
Počet stran 168
Rok a pořadí vydání 2020 (první)
Poslední vzdorující Flash Gorilla Grodd umírá na nemoc, kterou dokáže vyléčit jen zdroj rychlosti. Spolu se Singularitou, Multiplexem, Negativním Flashem a pánem blesků Raijinem přichází do Central City, aby vysál energii ze všech tempařů! Grodd Flashe v hloubi duše sžírá, otevírá mu staré jizvy a způsobuje psychické rány, které mohou mít dlouhodobý efekt. Jediné, na co nejrychlejší žijící člověk dokáže myslet, je záchrana města a osvobození Iris Westové, která konečně začíná Barrymu zase věřit. Když Barry Allen přijde o svou rychlost, připadne úkol vypořádat se s Groddem a osvobodit obyvatele města oběma Wallyům Westům a Čínskému Flashovi. Jejich snaha se ukáže jako marná a Barry se pro znovuzískání své rychlosti odhodlá zajít tak daleko, že požádá o pomoc Godspeeda.

Tento stěžejní díl rychlostní ságy od základu promění všechny tempaře, i vztahy mezi nimi. Dokáží přežít následky Groddova zoufalého manévru?

Špičkový autor JOSHUA WILLIAMSON (LIGA SPRAVEDLNOSTI VS. SEBEVRAŽEDNÝ ODDÍL) pokračuje ve své úspěšné jízdě spolu s výtvarníky CARMINEM DI GIANDOMENICEM, CARLOSEM D'ANDOU, DANEM PANOSIANEM a CHRISTIANEM DUCEM. Obsahuje sešity FLASH č. 39–45.