Joe Pickett Omnibus (A)

kategorie: Antikvariát Knihy ostatní
90Kč s DPH

ks   
Autor C. J. Box
Obálka Bohumil Fencl
Překlad Radmila Damová
Cyklus Joe Pickett
Vydavatel BB art
EAN 9788073817640
Formát 15,5 x 21,2 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 702
Rok a pořadí vydání 2010 (první souborné)
Stav velmi dobrý, obsahuje romány:

Sběratel trofejí
Otevřená sezóna
Mimo dosah


SBĚRATEL TROFEJÍ Idylický den pozdního léta vezme za své, když při rybolovu se svými dcerami narazí revírník Joe Pickett na zohavené tělo losa. Začne tedy vyšetřovat prozatím ojedinělý incident. O několik dní později, po objevu malého stáda podobně znetvořeného dobytka, si ale uvědomí, že jde o něco mnohem hrozivějšího, než si dokáže představit. Cvičí se snad na zvířatech nějaký vrah, chystající se na náročnější kořist?

OTEVŘENÁ SEZÓNA Joe Pickett na hranici dřeva za svým domem objeví mrtvolu místního loveckého průvodce. Přestože jsou po objevu dalších dvou mrtvol takzvané vraždy zálesáků rychle vyřešeny, Picketta verze místní policie neuspokojí a ve vyšetřování pokračuje. Zjišťuje, že muž v kupě dřeva zanechal tři malá zvířátka – zástupce druhu považovaného léta za vyhynulý. Pokud by tato skutečnost vyšla najevo, mezinárodní společnosti InterWest by to zhatilo veškeré naděje na stavbu plynovodu táhnoucího se přes celý stát.

MIMO DOSAH Wyomingský revírník Will Jensen spáchal sebevraždu. Picketta se tragédie dotýká víc než osobně, protože je pověřen dočasnou péčí o tetonský revír. Je to úplně jiný svět, elitní hřiště bohatých a mocných a zároveň epicentrum výbojů ekologických extremistů. Přestože Pickettovi nová práce rychle přerůstá přes hlavu, pochybuje o údajné sebevraždě Willa Jensena. Určité indicie naznačují, že byl k sebevraždě dohnán a Picketta posedne touha zjistit proč.