Batman: Svět + PODPIS M. SUCHÁNKA

kategorie: , Komiksy V češtině, S podpisem, Novinky
599Kč s DPH

ks   
Autor různí
Kresba různí
Obálka Michal Suchánek
Překlad Ľudovít Plata
Svět Batman
Vydavatel CREW
EAN 9788076790544
Formát 17,6 x 26,4 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 184
Rok a pořadí vydání 2021 (první)
Standardní vydání titulu s podpisem kreslíře jedné z povídek a obálky Michala Suchánka - k objednání ZA ZVLÁŠTNÍCH PODMŃEK:

- objednávat je možné pouze na platbu kartou či převodem, ale na všechny formy odeslání či osobní převzetí (nelze tedy zaslat na dobírku nebo připravit na osobní předání s úhradou až při vyzvednutí)

- expediční doba je prodloužena na cca týden

- podpis je vlastnoruční, bílým fixem na černé předsádce knihy, pokud požadujete podpis na jiném místě, uveďte to v poznámce k objednávce

- věnování je možné na přání, požadavek přesně uveďte v poznámce k objednávce - obchod i malíř si vyhrazují právo nevyhovět v případě expresivních, rasistických či obdobně extrémních textů

- vrácení je možné pouze z důvodu tiskových či jiných vad knihy



184-stránková barevná povídková antologie, na které se sešli tvůrci ze čtrnácti různých zemí světa – včetně České republiky! Ano, je to poprvé, kdy čeští autoři píšou a kreslí Batmana – snad tu nejslavnější a nejpopulárnější z komiksových postav. A jména jsou vážně velká. Vedle Briana Azzarella a Leea Bermeja (Batman: Zatracení, Joker), je to třeba Nicola Mari (Dylan Dog), Piotr Kowalski (Zaklínač: Prokletí vran), Jae-Kwang Park (Conan z Cimmerie: Lidé černého kruhu), Tomasz Kolodziejczak (Solární dominium), Mathieu Gabella (Jednorožec) a spousty dalších. A vedle nich se zapojí i Michal Suchánek a Štěpán Kopřiva! Samozřejmě, oslovit tvůrce z celého světa by nemělo takový dosah, kdyby se museli vejít do nějaké malé škatulky. Proto v těchto příbězích vyráží Batman do světa, aby se střetl se zlem v domovských zemích autorů. Ať už v současnosti, nebo v minulosti. Štěpán Kopřiva kupříkladu zasadil příběh ještě do komunistické éry a postavil ho na skutečných postavách a na koketování komunistů s mystikou. Magie mezi paneláky – a Temný rytíř v rudé Praze.