Křížová palba + PODPIS AUTORA

kategorie: Novinky, S podpisem, Knihy - beletrie Detektivky,
389Kč s DPH

ks   
Autor Štěpán Kopřiva
Obálka David Hanzl
Cyklus Palba 02
Vydavatel CREW
EAN 9788074498138
Formát 14,3 x 20,5 cm, vázaná s přebalem
Počet stran 448
Rok a pořadí vydání 2019 (první)
Standardní vydání titulu s podpisem autora Štěpána Kopřivy - k objednání ZA ZVLÁŠTNÍCH PODMŃEK:

- objednávat je možné pouze na platbu kartou či převodem, ale na všechny formy odeslání či osobní převzetí (nelze tedy zaslat na dobírku nebo připravit na osobní předání s úhradou až při vyzvednutí)

- expediční doba je prodloužena o cca týden, aby mohl autor knihu podepsat

- podpis je vlastnoruční, na prvním listu s názvem titulu, pokud požadujete podpis na jiném místě, uveďte to v poznámce k objednávce

- věnování je možné na přání, požadavek přesně uveďte v poznámce k objednávce - obchod i autor si vyhrazují právo nevyhovět v případě expresivních, rasistických či obdobně extrémních textů, případně z osobních důvodů

- vrácení je možné pouze z důvodu tiskových či jiných vad knihy

---

Policie by měla pomáhat lidem.

To je asi ta nejhorší rada, kterou se můžete coby policajt řídit. Protože když se pokusíte pro někoho bokem něco udělat, zkratky mezi byrokratickými předpisy a paragrafy vás rychle zavedou na nejistou půdu problematických skutků a pochybných protislužeb. A než se stačíte vzpamatovat, zjistíte, že okolo vás mizí lidi a že je asi někdo vraždí – a že do role hlavního podezřelého nejlíp pasujete vy.
A najednou jste až po krk v páchnoucím močále špatných rozhodnutí, všude kolem vás se to mlátí, střílí a řežou se prsty a vy jenom šlapete kalnou vodu, bojujete o přežití a kolem uší vám sviští ohrožení ze všech směrů.

A z křížové palby vyvázne jen málokdo bez úhony.