Batman DC 8: Vnější vliv

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
359 Kč
(sleva 10.00%)
399 Kč

ks   
Autor Bryan Hill, Michael Moreci
Kresba různí
Obálka Eduardo Pansica, Julio Ferreira, Adriano Lucas
Překlad Pavel Švanda
Cyklus Znovuzrozený Batman Detective Comics 08
Svět Batman
Série Znovuzrození hrdinů DC
Vydavatel BB art
EAN 9788075955555
Formát 16,8 x 25,7 cm, brožovaná
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Batman, Batwoman, Red Robin, Orphan, Azrael, Batwing a všichni jejich spojenci zachránili město před monstrem, které sami pomohli stvořit. Nyní se uskupení těchto temných rytířů rozpadlo a je potřeba se vypořádat s následky.
Pro mladé hrdiny jako jsou Cassandra Cainová či Duke Thomas bitva sice skončila, ale válka je teprve na počátku. Své snahy se nevzdají bez boje – i kdyby to znamenalo obrátit se na jiného mentora než je Batman.
A k této roli jako by byl Black Lightning stvořený. Dokonce i Batman souhlasí, že Jefferson Pierce, učitel a superhrdina, je dokonalou volbou pro zformování nové generace bojovníků se zločinem.
Jenže Black Lightning a Temný rytíř jsou dva velice odlišní lidé. Mohou jejich rozdílné metody a cíle jejich mladým svěřencům pomoci, anebo je svrhnou do propasti nejistoty a přinutí je spoléhat se sami na sebe? Je vůbec Gotham pro tyto dva superhrdiny dost velký?

Více se dočtete v DETECTIVE COMICS: VNĚJŠÍ VLIV, kde nový scenárista BRYAN HILL (Postal) a výtvarníci MIGUEL MENDONÇA, PHILIPPE BRIONES, DIANA EGEAOVÁ a další přicházejí s novou odvážnou kapitolou v Batmanově životě! Obsahuje komiksy DETECTIVE COMICS č. 982–987.