Nezemě: Zde jsou příšery!

kategorie: Novinky, Knihy - fantastika Gamebooky
539 Kč
(sleva 10.00%)
599 Kč

ks   
Autor Jonathan Green
Obálka neuvedeno
Ilustrace Kev Crossley
Překlad Eliška Boudová
Vydavatel Mytágo
EAN 9788087761847
Formát 11,8 x 16,6 cm, vázaná
Počet stran 512
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Při své první plavbě patnáctého dubna roku 1912 se zaoceánský parník Titanic srazil s ledovcem. Neštěstí nepřežilo 1503 cestujících a členů posádky, 706 lidem se však podařilo zachránit. Mezi nimi byla i Wendy Darling a její fenka Nana.

Wendy se při evakuaci ztratila zbytku rodiny a její záchranný člun moře vyplavilo u pobřeží tajemného ostrova ztraceného v čase. Ostrov je domovem tvorů, kteří byli považováni za dávno vyhynulé. Přebývá zde také zapomenutý kmen a chlapec, který nikdy nevyrostl. Cestu do Nezemě si však našel i nechvalně proslulý pirátský kapitán James Hook s posádkou a ostrov se zlobí…

V knize Nezemě budeš rozhodovat, kterou cestou se vypravíš, jaká rizika podstoupíš a se kterými z podivných prehistorických obyvatel Nezemě se utkáš v boji. Příběhem si můžeš projít jako přeživší lodního neštěstí Wendy Darling, robotický mstitel Petr Pan, odvážná lovkyně Tygří Lilie nebo ničemný pirátský kapitán James Hook. Ale pozor! Zda na své výpravě uspěješ, nebo tě stihne krutý osud, záleží pouze na tvých rozhodnutích.

Podaří se ti Nezemi opustit?