JoeBarTeam 1

kategorie: Novinky, Komiksy V češtině
270 Kč
(sleva 10.00%)
300 Kč

ks   
Autor Christian Debarre
Kresba Christian Debarre
Obálka Christian Debarre
Překlad neuvedeno
Cyklus JoeBarTeam 01
Vydavatel Jakub Dvořáček
EAN 9788011009823
Formát 21 x 29,6 cm, brožovaná
Počet stran 48
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Nejrychlejší bikeři ve městě, jejich nejsilnější stroje a ta nejbláznivější dobrodružství…!

Superrychlý a zábavný komiks JoeBarTeam je plný klasických strojů ze zlaté doby. Má již desítky roků opravdu fenomenální úspěch po celém světě! Kultovní příběhy vypráví v perfektní kresbě dobrodružství party motorkářů, která hromadí poháry, modřiny, pokutové bloky, zničené stroje. Příhody a pocity, které zná každý motorkář na vlastní kůži.

Zkušení veteráni vědí, že JoeBar je téměř povinnou četbou každého motorkáře. Ocení ho i fanouškové a znalci komiksu. Ilustruje v humorných historkách život, zvyky a témata bikerů i spolupráci dopravní policie. Nespočet povedených vtipů, které nás donutí propuknout ve smích, ať už komiksy vidíme poprvé, nebo je už známe nazpaměť. Kdo kdy zažil v rukou motocykl, bude se hned cítit hned jako doma… Skvělé hlášky a skvělá kresba!

JoeBarTeam bude ceněnou součástí tvé motorkářské knihovny nebo komiksové sbírky!

Vtipné příběhy vyvedené nádhernými dojemnými ilustracemi, vám připomenou, že historie jede na kolech a že vše je věčný začátek… Caferacer, scrambler, chopper, retro motocykl, supersport i dual-sport – vše v nejlepší akci! Krásné staré stroje, mladá děvčata a objevná paliva jako nitroglycerinmethanol nebo burn-out koktejl. Tohle potřebuje každá pořádná garáž!)