Ozvěny

kategorie: , Komiksy V češtině, Novinky
489Kč s DPH

ks   
Autor Joshua Hale Fialkov
Kresba Rahsan Ekedal
Obálka Rahsan Ekedal
Překlad Filip Štěpánek
Vydavatel Mighty Boys
EAN 9788090793125
Formát 17,6 x 26,6 cm, vázaná
Počet stran 168
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Působivý horor z pera Joshuy Halea Fialkova, podpořený syrovou, atmosférickou kresbou Rahsana Ekedela.

Brian Cohn trpí schizofrenií, kterou podědil po svém otci. Má manželku, se kterou čeká dítě, prášky, které mu pomáhají umlčet hlasy v hlavě a obecně se snaží žít obyčejný život. Poslední slova jeho umírajícího otce ho však vyšlou na strastiplnou pouť odkrývání otcovy minulosti. Opravdu byl otec taková zrůda? Mohou být i vražedné sklony dědičné?
Před minulostí a vlastními skutky se nedá utéct a před běsy v hlavě už vůbec ne.
Doprovoďte Briana při jeho sestupu do pekla v tomto temném, děsivém příběhu, který vás nepustí ze spárů až do poslední stránky.

---

Joshua Hale Fialkov
Vyrostl v Pittsburghu, v Pensylvánii, kde také pracoval a vystupoval v místním divadle. Po absolvání filmových a divadelních studií na Emerson College v Bostonu, se věnoval filmové a televizní produkci. V roce 2001 se však přestěhoval do Los Angeles a začal psát komiksy. Jeho první komiks Elk’s Run získal hned sedm nominací Harwey Awards, včetně ceny pro nejlepší nový talent, nejlepšího autora a nejlepší sérii. Druhou knihou Tumor, nominovanou např. i na Eisnerovu cenu, pak jen potvrdil svou pozici vycházející hvězdy na poli hororových komiksů, kterou definitivně stvrdil velice zdařilými a nadšeně přijatými Ozvěnami.
Většina jeho knih by se měla dočkat televizního, nebo filmového zpracování.
Se svou ženou, dcerou a dvěma pekelnými (ale milými) psy žije i nadále v Los Angeles.


Rahsan Ekedal
Narodil se v malé alternativní komunitě v severní Kalifornii. Studoval pod Charlesem Pylem a Robertem Revelsem ve slavné Barbara Bradley School of Illustration na akademii umění University v San Franciscu. Poprvé získal mezinárodní uznání za grafický román Ozvěny. Následně se, mimo jiné, podílel také na vzniku propojeného univerza THINK TANK a THE TITHE (obojí připravujeme k vydání), které opatřil svou nezaměnitelnou kresbou.
Rahsan žije se svou rodinou v Berlíně v Německu.