Krátký řez 1

kategorie: Časopisy, Novinky
89 Kč
(sleva 10.00%)
99 Kč

ks   
Autor různí
Obálka Michal Březina
Ilustrace Michal Březina
Překlad Martin Štefko, Honza Vojtíšek
Cyklus Krátký řez 01
Vydavatel Martin Štefko
EAN 9772788055008
Formát 14,8 x 21 cm, brožovaná
Počet stran 68
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
V prvním čísle se z českých autorů můžeš těšit na povídky Hedy Bartíkové a Ondřeje Kocába. Potkávají se zde hned dvě generace. Heda Bartíková je autorka, která publikuje již od 80. let, zatímco Ondřej Kocáb patří do generace nastupující. Jiné generace, jiné přístupy, jež jsou jen důkazem různorodosti podob hororu českých spisovatelů.
Každý Krátký řez bude prezentovat jednu z hvězd světového hororu, a tou, jež byla vybrána pro první číslo, je Graham Masterton. Tento britský autor je u nás známý především thrillery, ale je primárně hororovým spisovatelem, jak ti dokáže povídkou Anka. Abychom Grahama a jeho tvorbu představili ještě více, v magazínu s ním najdeš i rozhovor.
Abychom nestrašili daleko od České republiky, zavítali jsme na Slovensko a do Polska. Svou povídkou Poslední služba se uvede zavedený slovenský autor Ivan Kučera a povídkou Trojice – Toto je mé slovo do zombie žánru z Polska zabředne Łukasz Radecki. A jako malý bonus přidáváme čtyři krátké povídky od čtyř českých autorů v tematické rubrice Drabble zářezy.
Horor má mnoho různých podob.
Neboj se hororu.
Neboj se bát.