Anime - Úžasné dívky

kategorie: Novinky, Obrazová alba
323 Kč
(sleva 10.00%)
359 Kč

ks   
Autor Christopher Hart
Obálka Christopher Hart
Ilustrace Christopher Hart
Překlad Tereza Metyšová
Série Jak na anime
Vydavatel Zoner Press
EAN 9788074135002
Formát 22,8 x 25,4 cm, brožovaná
Počet stran 144
Rok a pořadí vydání 2022 (první)
Slavný kreslíř Christopher Hart přichází s novou knihou Anime – Úžasné dívky (The Master Guide to Drawing Anime: Amazing Girls), ve které vás zavede do světa úžasných anime dívek!

Čeká vás spousta užitečných návodů a postupů, díky kterým se naučíte kreslit ty nejzajímavější charaktery hlavních hrdinek i vedlejších postav. Zjistíte, jak vystihnout jejich výrazy – ať už budete kreslit stydlivku, veselou dívku, oblíbenkyni, stylovou dívku, vystrašenou dívku anebo snad tu, která neustále chodí pozdě – díky téhle knize budete přesně vědět, jak na první pohled ukázat, co je vaše hrdinka zač!

Krok za krokem se naučíte vytvářet ty nejzajímavější dívčí charaktery nejenom ze školního prostředí, ale i ze světa nadpřirozena. Těšit se můžete na krásnou čarodějku, dívku, ze které se stal duch, ale i tu, které z čela trčí jednorožčí roh. Pochopíte, jak je důležitý tříčtvrteční úhel a co stojí za roztomilostí vašich oblíbených čibi postav. A když už jsme u té roztomilosti – dozvíte se, jak kreslit mladší postavy, které jsou nedílnou součástí anime příběhů! Zaměříte se na ty nejmenší detaily, od základního náčrtu hlavy po nejrůznější typy vlasů. Věděli jste například, že kamarádka hlavní hrdinky bývá zřídka výraznější než ona, aby ji nezastínila? A že příliš detailů ubírá vtipným scénkám na humoru?

Poznáte jednotlivé typy dere a díky tomu pochopíte, od kterých zamilovaných dívek se radši držet dál. Zkrátka, ať už jste začínající umělec, anebo profesionál, na konci téhle knihy zvládnete perfektně vystihnout všechny typy dívčích postav, které znáte z anime! A to je zkrátka úžasné, nemyslíte?

---

Christopher Hart je celosvětově oblíbený autor známý svými knihami o kreslení, které jsou plné užitečných tipů a návodů. V Zoner Press doposud vyšlo například Kreslení anime (Jak kreslit originální postavy podle jednoduchý předloh), Anime – tipy a triky (Jak kreslit ještě lepší a vychytanější postavy) a Manga mánie (Velká kniha o kreslení mangy).